Vad är det för speciellt med Me Animas Tattoo Oil?

Det är viktigt att vårda huden efter att man tatuerat sig, men vad skiljer Me Animas Tattoo Oil från en vanlig olja eller hudkräm?

Vi frågade Jennie, Felix och Gabbe som använder hudvårdsoljan.

Jennie som har använt oljan till ett antal tatueringar tycker att det allra bästa med oljan är att hon slipper kliandet under läkningsprocessen.

– Jag tycker det är jobbigt när det blir sårskorpor som kliar, och när jag har använt Me Animas Tattoo Oil slipper jag det helt. Dessutom både luktar den gott och kladdar inte, säger Jennie.

Jennies tatuering på vaden

Me Anima Tattoo Oil Jennie

Felix vårdar också sina nya tatueringar med Me Animas Tattoo Oil. Framförallt smörjer han in dem morgon och kväll, men fyller också på under dagen om det känns torrt. Felix har tidigare använt olika krämer men tycker inte att resultatet blev lika bra. Huden kändes inte alls lika mjuk och smidig och läkningen tog längre tid.

– Jag gillar Tattoo Oil för att det känns skönt med oljan och tatueringarna blir snygga. Ett plus att den är ekologisk också, säger Felix.

Felix senaste tagg

Me Anima Tattoo Oil Felix

Gabbe är tatuerare och ägare av Två tjejer. Hon rekommenderar alla sina kunder att smörja sina tatueringar med Me Animas Tattoo Oil.

– Jag älskar den och mina kunder är supernöjda! Framförallt killar som inte är vana att smörja in sig och tycker att det blir kladdigt med kräm. Att oljorna tillverkas i liten skala i Sverige och är ekologisk är ett stor plus. Jag rekommenderar alla att använda oljan ofta under första veckan för att de ska få bra resultat. När man satsat på en riktigt fin tatuering är det värt att också satsa på bra eftervård, säger Gabbe.

Tatuering av Gabbe på Två systrar

Tatuering av Gabbe på Två systrar

Me Anima Tattoo Oil Två systrar

Tatuering av Gabbe på Två systrar

Me Anima Tattoo Oil Två systrar