Hur allt startade – de välgörande oljorna

Grundaren Katties Åkesson är och hud, spa och aromaterapeut  och har arbetat för bland annat Sturebadet i Stockholm och Kerstin Florian. När hon först kom i kontakt med aromaterapi i starten av sin karriär insåg hon kraften i de eteriska oljorna. Genast bestämde hon sig för att gå en utbildning för att kunna ge aromaterapibehandlingar och började själv tillverka oljor.

–Vad jag själv har lärt mig under dessa 25 år är att eteriska oljor strävar efter balans och välmående. Det är spännande att se vilken balanserande effekt växter har på människan. Känslan när kunder berättar hur bra de mår av Me Animas oljor är underbar. När jag kan dela med mig av det fantastiska med aromaterapi, när jag ser hur glada människor blir, då har jag lyckats, säger Katties Åkesson.

Bara naturliga ingredienser i Me Animas oljor

Me Animas oljor tillverkas i Sverige och består av noga utvalda ekologiska ingredienser. Hudvårdsoljornas ingredienserna är en viktig del i vårt koncept. Det vi applicerar på huden och påverkar vår kropp, hälsa och natur. Det är ett helhetsperspektiv.

Oljorna utvinns ur växtdelar och är så koncentrerade att de behöver drygas ut. Därför blandas de med vegetabiliska oljor för att skapa en aromaolja som är perfekt för hudvård och massage. Alla oljornas ingredienser finner du under produktens beskrivning.

Om Me Anima och vilja att dela med sig av det goda

Me Anima är latin och betyder Min Själ. Vi vill dela med oss av den fantastiska kraften i aromaterapi. Av hela vårt hjärta vill vi få människor att förstå hur det fungerar.

Aromaoljor verkar både som en balanserad fukt- och fettbomb vid dagligt bruk, och det utan att huden känns fet. Rätt tillverkade produkter, med enbart naturliga ingredienser, är vettigt både för vår natur och vår kropp. Vår kropp kan lätt ta till sig oljorna på ett positivt sätt om man blandar dem på rätt sätt, med rätt vegetabiliska oljor och med respekt både för människa och miljö.

Köp oljorna i vår webbutik eller i någon av de fina butiker som säljer dem.

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

3 + 1 = ?