1030x433_Blogg1

För dig som jobbar som massör, spa terapeut eller annat inom terapeutyrket.

Ekologiska hudvårdsoljor hjälper till att förhöja kundens upplevelse av din behandling med både dofter och näringsrika effekter.

Om man vill ha en lugnande olja vid stress och oro eller bara varva ner använd en olja med lavendel som är rogivande. Vill du ha en olja för trötta muskler som piggar upp och ökar cirkulationen i kroppen och hjälper till med återhämtning ta en olja med eukalyptus. Eller varför inte en energigivande och värmande olja med ingefära nu när vintertröttheten har bitit sig fast.

Vi vet att dofter påverkar oss gott och gör att vi mår bra. Ekologiska hudvårdsoljor är också fullmatade med massor av näring. Som konserveringsmedel används E-vitamin som förlänger oljans hållbarhet. E-vitamin har dessutom en skyddande effekt på vår hud som gör att vi får en bättre motståndskraft och det vi kallar för antioxidant.

I en behandling med dofter påverkar man kundens sinnesstämning, för att behålla den så låt kunden köpa mig sig den oljan som är vald för dagen.

Vet du, att du kan bli återförsäljare av våra ekologiska hudvårdsoljor. Maila mig för mer information, Katties info@meanima.se

Läs mer om våra oljor.

Energizing body oil

Me Anima oljor